Spatifilum

60,00 kn400,00 kn U cijenu je uračunat PDV.

Promjer tegle – 17cm

Očisti

Keramička tegla

Pokloni uz cvijeće

Pokloni uz cvijeće

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Spatifilum je popularna kao biljka koja ne iziskuje puno vremena i brige. Cvjetanje može započeti u proljeće i trajati do nekoliko mjeseci te polako dobivati zelenu boju. Ne samo da ove elegantne biljke izgledaju dobro, već mogu poslužiti i kao čistač zraka.

Kućna njega:
Držite zemlju vlažnom pri dodiru, ali ne pretjerujte. Prskajte listove redovito te ih očistite vlažnom krpom kako bi se spriječilo nakupljanje prašine. Držite podalje od propuha ili izravne sunčeve svjetlosti. Štetno ako se pojede te nadražuje kožu i područje oko očiju.

Upija štetna zračenja

Ova zanimljiva sobna biljka poznata je i kao prirodni pročišćivač zraka. Naime, učinkovito neutralizira elektronsko zračenje te smanjuje toksične plinove poput ugljičnog monoksida i formaldehida.

Također smanjuje razinu plijesni i vlage pa ju je dobro držati i u kupaonici. Važno je znati da je sok mirnog ljiljana otrovan pa ga zbog toga treba držati što dalje od znatiželjnih kućnih ljubimaca i djece.

Zalijevati svaki treći dan.

Dodatne informacije

Spatifilum

Extra small (visina biljke 25 cm), Small (visina biljke 40 cm), Medium (visina biljke 60 cm), Large (visina biljke 80 cm), Extra large (visina biljke 100 cm)