Smeđi tuljac sa tulipanima

280,00 kn380,00 kn U cijenu je uračunat PDV.

Buket dostupan odmah !
Dostava moguća odmah nakon uplate.

Besplatna dostava 8-20 sati od PON-SUB, NED 10-14 sati
Dostava van radnog vremena ( npr: 00:00, u ponoć ) se dodatno naplaćuje

 

Proizvođač: Blooming.hr
Model: Tuljac tulipana
SKU:JBKT00030

 

Očisti

Boja

Boja tulipana

Dostava u ponoć

Staklena vaza

Staklena vaza

Vrečica

Dostava za okolicu Zagreba

Dostava za okolicu Zagreba

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Blooming smeđi tuljac sa tulipanima je moderdan aranžman cvijeća. Tulipani su umotani u posebnu nepropusnu vrećicu sa vodom te mogu izdržati 24 sata, nakon 24 sata preporučamo da tulipane podrežete i preselite u vazu. Tulipani su predivan poklon za bilo koju prigodu.

 

Buket tulipana je odličan kao poklon, a u zadnje vrijeme je posebno popularan crveni tulipan, kao alternativa crvenim ružama za Vašu bolju polovicu.
Lajkajte nas na Facebook-u i zapratite na Instagram-u!

Blooming na engleskom znači cvjetanje te je naš brand poznat po tome što dostavljamo cvijeće u pupoljcima kako bi što duže trajalo u toplini Vašeg doma. Takav buket tulipana može potrajati do tjedan dana.

Boju tulipana možete odabrati sami, ovisno kakvu poruku time želite poslati:

  • Crveni – simbol su ljubavi i romantike, a označavaju ljepotu i savršenstvo. U zadnje vrijeme  poklanja se na Valentinovo kao zamjena za ruže.
  • Bijeli – bijela boja je boja čistoće, nevinosti, poniznosti i čednosti.  Simbol je naklonosti i poštovanja. Šalje poruku naklonosti i pokazuje čiste namjere, a buket bijelih tulipana često se kupuje kao znak pozdrava i uspomene na nekog.
  • Ljubičasti – simboliziraju bogatstvo, bujnost i izobilje. Jaka, ljubičasta boja  budi osjećaj topline i sreće. Idealan je za pokazivanje  privrženosti i prijateljstva.
  • Rozi – simbolizira ženstvenost, eleganciju, otmjenost, uglađenost, a često se poklanja kao izražaj divljenja.
  • Žuti – simboliziraju entuzijazam i želju. Savršeni su za pokazivanje obožavanja i privlačnosti, sa skrivenom porukom strasti i uzbuđenja.
  • Narančasti –  tulipani narančaste boje  pokazuje zahvalnost, priznanje i uvažavanje. Često se poklanja kao izraz simpatije.

 

 

 

U našoj ponudi izdvajamo dvije veličine buketa :

Rozi tuljac sa tulipanima

– 21 tulipana

–  31 tulipan

 

Korisni savjeti:

Izvadite tulipane iz tuljca i odstranite vrečicu, te podrežite buket vrtnim škarama ili oštrim nožem pod kutom od 45 stupnjeva. Najbolje bi bilo stapku po stapku izvaditi iz buketa i podrezati te staviti u vazu. Time ćete spriječiti ulazak zraka u biljku, te omogućiti biljci da kvalitetnije primi vodu iz vaze. Izbjegavajte rezanje tupim škarama jer bi one mogle zgnječiti biljku i tako skratiti vijek trajanja. Ponavljate ovaj postupak kada primijetite truljenje dna stapke. Tulipani vole vlagu pa izbjegavajte grijane prostorije i mjesta gdje je veliki propuh.

Rezano cvijeće voli hladno, stoga koristite samo hladnu vodu ili buket položite na balkon te ga izložite hladnim jesenjim večerima. Trajnost cvijeća možete produljiti i ako pošpricate malo laka za kosu s donje strane cvijeta, ali ššš…
Tulipani mogu izdržati više od 5 dana ako se pravilno o njima brinete.

Cvijeću je također dobro dodati u vodu hranu za cvijeće!
Blooming Team Vam zato preporučuje prihranu za cvijeće koja dolazi u vrećicama!
Miješa se 1 vrećica na pola litre vode.

Narudžba:

Narudžbu je najbolje izvršiti 24 sata u naprijed.

Dostavljamo svakim radnim danom uključujući i blagdane.

Dostava na području grada Zagrebu je besplatna.

Vrijeme dostave je moguće odrediti sukladno svim vašim željama.

 

Dodatne informacije

Tuljac

21 cvijet, 31 cvijet

Možda će vam se također svidjeti…