Dugotrajne ruže u FlowerBox-u

200,00 kn4.500,00 kn U cijenu je uračunat PDV.

Broj ruža u FlowerBox-u ovisi o veličini cvijeta.
tijekom Valentinova količina je ograničena te nas kontaktirajte.
Dostava se vrši sljedeći dan !
Besplatna dostava 8-20 sati od PON-SUB, NED 10-14 sati
Dostava van radnog vremena ( npr: 00:00, u ponoć ) se dodatno naplaćuje

Proizvođač:Blooming.hr
Model: Dehidrirane ruže
SKU:FB000002

Očisti

Boja kutije

Boja kutije

Boja *

Boja cvijeća

Dostava za okolicu Zagreba

Dostava za okolicu Zagreba

Opis

Dugotrajne ruže u Valentinovo FlowerBox-u su elegantan poklon u baršunastoj kutiji ispunjenoj dugotrajnim ružama. Takve ruže mogu potrajati duže od 2 godine. Isto tako možete izabrati FlowerBox Mix i FlowerBox roze ruže.

Dugotrajne ruže su prave ruže, tretirane na poseban način kako ne bi trebale svjetlost niti vodu Boju ruža u kutiji možete odabrati sami, ovisno kakvu poruku time želite poslati.

Crvena – simbol su ljubavi i romantike, a označavaju ljepotu i savršenstvo. Najdraži poklon za Valentinovo ili godišnjicu braka, crvena ruža pokazuje i veliku strast. Također, darivanje crvene ruže može značiti i priznanje nečijeg uspjeha i poštovanje prema osobi.

Ružičasta – simbolizira ženstvenost, eleganciju, otmjenost, uglađenost, a često se poklanja kao izražaj divljenja. Ružičasta ruža pokazuje zahvalnost i sreću, a ima nježnije značenje nego crvena boja. Ružičasta boja dolazi u više nijansi, od svijetle do tamne.

Bijela – bijela boja je boja čistoće, nevinosti, poniznosti i čednosti. Povezuje se s vjenčanjem i brakom koji označavaju novi početak. Također, bijela ruža je simbol naklonosti i poštovanja. Šalje poruku naklonosti i pokazuje čiste namjere, a buket bijelih ruža često se kupuje kao znak pozdrava i uspomene na nekog.

Žuta – žute ruže označavaju bogatstvo, bujnost i izobilje. U viktorijansko doba bile su simbol ljubomore, a danas označavaju prijateljstvo. Jaka, žuta boja kao sunce budi osjećaj topline i sreće. Idealna je za pokazivanje veselja, privrženosti i prijateljstva.

Narančasta – topli, vibrirajući tonovi narančastih ruža simboliziraju entuzijazam i želju. Savršene su za pokazivanje obožavanja i privlačnosti, sa skrivenom porukom strasti i uzbuđenja.

Boja breskve – nježna boja breskve pokazuje zahvalnost, priznanje i uvažavanje. Često se poklanja kao izraz simpatije.

Boja lavande – neobična boja lavande je savršen simbol očaranosti i opčinjenosti. Ovom bojom iskazuje se i ljubav na prvi pogled.

Plava, ljubičaste, šarene – ruže koje ne postoje u prirodi označavaju nedostižno i nemoguće. (potrebno je naručiti 3 dana unaprijed)

 

Dodatne informacije

Flower box

Mali – 7 do 9 dugotrajnih ruža, Mini- 1 ruža, Srednji – 19 do 25 ruža, Veliki – 47 do 55 ruža, XXL – oko 100 ruža