Buket tulipana

160,00 kn450,00 kn U cijenu je uračunat PDV.

Buket dostupan odmah !
Dostava moguća odmah nakon uplate.
Mix boja nije moguć u malom buketu.
Boje napomenuti u poruci pri narudžbi.

Besplatna dostava 8-20 sati od PON-SUB, NED 10-14 sati
Dostava van radnog vremena ( npr: 00:00, u ponoć ) se dodatno naplaćuje

Proizvođač: Blooming.hr
Model: Buket tulipana
SKU:JBKT00010

Očisti

Dostava u ponoć

Staklena vaza

Staklena vaza

Vrečica

Dostava za okolicu Zagreba

Dostava za okolicu Zagreba

Boja *

Boja tulipana

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Buket tulipana predivan je poklon za bilo koju prigodu.  Jedan je od najčešće naručivanih buketa. Tulipan je siguran zgoditak, čaroban u svojoj ljepoti i jednostavnosti.

Tulipan (lat. Tulipa) je rod od oko 150 biljaka u porodici ljiljana. Područje odakle potječu vrste uključuje jug Europe, sjever Afrike, te Aziju, tj. područja Anatolije i Irana, a najveći broj vrsta potječe iz stepa Kazahstana i okolice planina Pamira i Hindukuša. Danas je većina vrsta uzgojena križanjem, a većina dolazi od vrste Tulipa gesneriana.

Buket tulipana je odličan kao poklon, a u zadnje vrijeme je posebno popularan crveni tulipan, kao alternativa crvenim ružama za Vašu bolju polovicu.

Lajkajte nas na Facebook-u i zapratite na Instagram-u!

Blooming na engleskom znači cvjetanje te je naš brand poznat po tome što dostavljamo cvijeće u pupoljcima kako bi što duže trajalo u toplini Vašeg doma. Takav buket tulipana može potrajati do tjedan dana.

Boju tulipana možete odabrati sami, ovisno kakvu poruku time želite poslati:

  • Crveni – simbol su ljubavi i romantike, a označavaju ljepotu i savršenstvo. U zadnje vrijeme  poklanja se na Valentinovo kao zamjena za ruže.
  • Bijeli – bijela boja je boja čistoće, nevinosti, poniznosti i čednosti.  Simbol je naklonosti i poštovanja. Šalje poruku naklonosti i pokazuje čiste namjere, a buket bijelih tulipana često se kupuje kao znak pozdrava i uspomene na nekog.
  • Ljubičasti – simboliziraju bogatstvo, bujnost i izobilje. Jaka, ljubičasta boja  budi osjećaj topline i sreće. Idealan je za pokazivanje  privrženosti i prijateljstva.
  • Rozi – simbolizira ženstvenost, eleganciju, otmjenost, uglađenost, a često se poklanja kao izražaj divljenja.
  • Žuti – simboliziraju entuzijazam i želju. Savršeni su za pokazivanje obožavanja i privlačnosti, sa skrivenom porukom strasti i uzbuđenja.
  • Narančasti –  tulipani narančaste boje  pokazuje zahvalnost, priznanje i uvažavanje. Često se poklanja kao izraz simpatije.

 

 

 

Korisni savjeti:

Odstranite višak papira i podrežite buket vrtnim škarama ili oštrim nožem pod kutom od 45 stupnjeva. Najbolje bi bilo stapku po stapku izvaditi iz buketa i podrezati te staviti u vazu. Time ćete spriječiti ulazak zraka u biljku, te omogućiti biljci da kvalitetnije primi vodu iz vaze. Izbjegavajte rezanje tupim škarama jer bi one mogle zgnječiti biljku i tako skratiti vijek trajanja. Ponavljate ovaj postupak kada primijetite truljenje dna stapke. Tulipani vole vlagu pa izbjegavajte grijane prostorije i mjesta gdje je veliki propuh.

Rezano cvijeće voli hladno, stoga koristite samo hladnu vodu ili buket položite na balkon te ga izložite hladnim jesenjim večerima. Trajnost cvijeća možete produljiti i ako pošpricate malo laka za kosu s donje strane cvijeta, ali ššš…
Tulipani mogu izdržati više od 5 dana ako se pravilno o njima brinete.

Cvijeću je također dobro dodati u vodu hranu za cvijeće!
Blooming Team Vam zato preporučuje prihranu za cvijeće koja dolazi u vrećicama!
Miješa se 1 vrećica na pola litre vode.

Narudžba:

Narudžbu je najbolje izvršiti 24 sata u naprijed.

Dostavljamo svakim radnim danom uključujući i blagdane.

Dostava na području grada Zagrebu je besplatna.

Za grada Zagreba dostava je besplatna.

Vrijeme dostave je moguće odrediti sukladno svim vašim željama.

 

Dodatne informacije

Buket tulipana

11 tulipana, 15 tulipana, 21 tulipan, 31 tulipan, 41 tulipan, 51 tulipan

Možda će vam se također svidjeti…