Baršunasti FlowerBox sa ružama

350,00 kn2.100,00 kn U cijenu je uračunat PDV.

Broj ruža u FlowerBox-u ovisi o veličini cvijeta.
Buket dostupan odmah !
Dostava moguća odmah nakon uplate.

Odaberite boju kutije i ruža

Besplatna dostava 8-20 sati od PON-SUB, NED 10-14 sati
Dostava van radnog vremena ( npr: 00:00, u ponoć ) se dodatno naplaćuje

Proizvođač:Blooming.hr
Model:Baršunasti flowerbox
SKU:fb00001

Očisti

Dostava u ponoć

Boja kutije

Boja kutije

Boja *

Boja cvijeća

Dostava za okolicu Zagreba

Dostava za okolicu Zagreba

Opis

Baršunasti FlowerBox je elegantna baršunasta kutija ispunjena sviježim ružama. Isto tako možete izabrati FlowerBox Mix i FlowerBox roze ruže.

Proizvodi će stići u pupoljku ili s manje otvorenih cvjetova nego na slici. Ovo je kako bi se izbjegle štete tijekom isporuke i dati vam maksimalni period cvjetanja u kući. Boju ruža u kutiji možete odabrati sami, ovisno kakvu poruku time želite poslati.

Crvena – simbol su ljubavi i romantike, a označavaju ljepotu i savršenstvo. Najdraži poklon za Valentinovo ili godišnjicu braka, crvena ruža pokazuje i veliku strast. Također, darivanje crvene ruže može značiti i priznanje nečijeg uspjeha i poštovanje prema osobi.

Bijela – bijela boja je boja čistoće, nevinosti, poniznosti i čednosti. Povezuje se s vjenčanjem i brakom koji označavaju novi početak. Također, bijela ruža je simbol naklonosti i poštovanja. Šalje poruku naklonosti i pokazuje čiste namjere, a buket bijelih ruža često se kupuje kao znak pozdrava i uspomene na nekog.

Žuta – žute ruže označavaju bogatstvo, bujnost i izobilje. U viktorijansko doba bile su simbol ljubomore, a danas označavaju prijateljstvo. Jaka, žuta boja kao sunce budi osjećaj topline i sreće. Idealna je za pokazivanje veselja, privrženosti i prijateljstva.

Ružičasta – simbolizira ženstvenost, eleganciju, otmjenost, uglađenost, a često se poklanja kao izražaj divljenja. Ružičasta ruža pokazuje zahvalnost i sreću, a ima nježnije značenje nego crvena boja. Ružičasta boja dolazi u više nijansi, od svijetle do tamne. Buket ruža u ovoj boji izgleda fantastično i svakako preporučamo.

Narančasta – topli, vibrirajući tonovi narančastih ruža simboliziraju entuzijazam i želju. Savršene su za pokazivanje obožavanja i privlačnosti, sa skrivenom porukom strasti i uzbuđenja.

Boja breskve – nježna boja breskve pokazuje zahvalnost, priznanje i uvažavanje. Često se poklanja kao izraz simpatije.

Boja lavande – neobična boja lavande je savršen simbol očaranosti i opčinjenosti. Ovom bojom iskazuje se i ljubav na prvi pogled.

Plava – ruže koje ne postoje u prirodi označavaju nedostižno i nemoguće. (potrebno je naručiti 3 dana unaprijed)

 

 

Blooming na engleskom znači cvjetanje te je naš brand poznat po tome što dostavljamo cvijeće u pupoljcima kako bi što duže trajalo u toplini Vašeg doma. Takav aranžman ruža može potrajati do 10 dana.

U našoj ponudi izdvajamo tri vrste kutija:

Mala – 11 do 13 ruža
Srednja – 19 do 25 ruža
Velika – 47 do 55 ruža

XXL -oko 100

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Flower box

Mali – 11 do 13 ruža, Srednji – 19 do 25 ruža, Veliki – 47 do 55 ruža, XXL – oko 100 ruža