Amarilis-1 kom

50,00 kn U cijenu je uračunat PDV.

Dostava moguća isti dan.

Cijena bunta koji sadrži 1 komada.
Za narudžbe iznad 10 komada  molimo da nas kontaktirate ili pošaljete upit.

Proizvod: Amarilis
Model:Grana amarilisa
SKU: BNT000001
Stavlja na tržište: Blooming d.o.o.
Zemlja porijekla: EU

Dostupno uz narudžbu

Boja *

Odaberite boju:

Očisceno / neočišćeno

Staklena vaza

Vrečica

Dostava za okolicu Zagreba

Dostava za okolicu Zagreba

Kategorija:

Opis

Amarilis, lat. Hippeastrum, zapravo čine lukovičaste biljke podrijetlom iz južne Afrike, koje se najčešće uzgajaju kao ukrasne biljke na cvjetnim gredicama u vrtovima. Odličan je kao poklon ili dekoracija u božićno vrijeme. Amarilis je inače cvijet sa najdužim životnim vijekom u vazi, može trajati čak više od mjesec dana u idealnim uvjetima.

 

 

Blooming na engleskom znači cvjetanje te je naš brand poznat po tome što dostavljamo cvijeće u pupoljcima kako bi što duže trajalo u toplini Vašeg doma.

Prvi u Hrvatskoj nudimo dostavu rezanog cvijeća na bunt (5/10/25 stabljiki) po povoljnim cijenama. Ukoliko volite cvijeće, ali ipak niste obožavatelj buketa ili većih cvjetnih aranžmana, Blooming vam omogućuje i narudžbu cvijeća na bunt. Bunt se sastoji od 5/10/25 komada (stabljiki) zavisi o artiklu koji Vi želite. Na taj način je dekorativni dio u potpunosti prepušten Vašoj mašti. Dostava za neke artikle moguća je besplatno idući dan ili se može platiti dostava za isti dan. Egzotičnom cvijeću dostava je do 4 radnih dana. Pošaljite nam upit za dostavu rezanog cvijeća, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

 

Korisni savjeti:

Odstranite višak zelenila i podrežite cvijet vrtnim škarama ili oštrim nožem pod kutom od 45 stupnjeva. Najbolje bi bilo stapku po stapku. Ovaj će potez spriječiti ulazak zraka u biljku, te omogućiti biljci da kvalitetnije primi vodu iz vaze. Izbjegavajte rezanje tupim škarama jer bi ona mogla zgnječiti biljku i tako skratiti vijek trajanja. Ponavljate ovaj postupak kada primijetite truljenje dna stapke. Amarilisi imaju suplje stapke tako da ih je dobro podizati iz vode tako da voda iscuri van. Time ćete također spriječiti truljenje.

Rezano cvijeće voli hladno, stoga koristite samo hladnu vodu ili buket položite na balkon te ga izložite hladnim jesenjim večerima. Trajnost cvijeća možete produljiti i ako pošpricate malo laka za kosu s donje strane cvijeta, ali ššš…

Amarilisi mogu izdržati do 3 tjedna ako se pravilno o njima brinete.

 

Cvijeću je također dobro dodati u vodu hranu za cvijeće!

Blooming Team Vam zato preporučuje prihranu za cvijeće koja dolazi u vrećicama!

Miješa se 1 vrećica na pola litre vode.

 

Narudžba:

-narudžbu je najbolje izvršiti 24 sata unaprijed !
Dostavljamo svakim radnim danom uključujući i blagdane.
Dostava na području grada Zagrebu je besplatna.
Za područja van grada Zagreba cijena dostave je 30kn.
Vrijeme dostave je moguće odrediti sukladno svim vašim željama.